Scroll to top

Stiri Recente

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Nu stii de ce sa optezi pentru un scut de protectie pentru...

Utilitatea accesoriilor iarna de confort pentru ATV-uri


Pentru a face față temperaturilor scăzute trebuie să porți echipamentele adecvate atunci când ieși cu ATV-ul. Însă asta nu e tot! Fie că ai în vedere o simplă plimbare, fie ai chef să explorezi un traseu montan mai lung sau îți propui să duci la îndeplinire unele sarcini de muncă în preajma gospodăriei, se impune și o dotare corespunzătoare a vehiculului ATV sau SXS cu o serie de accesorii iarna de confort practice și utile.

În zonele montane aerul este puternic ionizat, mai proaspăt așa că poate fi benefic să ieși la o tură cu ATV-ul atâta timp cât nu neglijezi importanța accesoriilor de confort. Atunci când dispui de confort optim în timpul pilotării, nimic nu va sta în calea distracției!

Pe timp de iarnă, îți recomandăm să optezi pentru următoarele accesorii de confort pentru ATV-uri:

- mânere și șa încălzite. Cele mai bune produse sunt cele de la Symtec și de la Shark Accessories;

- accelerație încălzită;

- volan încălzit.

Accesoriile se instalează extrem de ușor întrucât vin cu un kit complet care include toate cablurile necesare montării. Piloții de ATV-uri mai pot alege să poarte veste încălzite special fabricate pentru confort în zilele friguroase. De asemenea s-ar putea să vă intereseze și niște încălzitoare picioare sau o pereche de mănuși ghidon cu fereastră impermeabile cum sunt cele de la Kimpex care vă mențin mâinile încălzite în vreme ce controlurile de pe ghidon rămân vizibile.

Ce poate fi mai neplăcut decât să fii nevoit să te întorci de pe traseu din cauza frigului? În cazul în care ești pasionat de off road și vrei să te poți plimba cu ATV-ul pe traseul preferat în orice condiții, merită să investești în accesoriile de confort pe timp de iarnă provenind de la liderii în domeniu Kimpex, Shark Accessories și Symtec.

Tag-uri

manere incalzite, acceleratie incalzita, sa incalzita, accesorii atv,