Scroll to top

Stiri Recente

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Nu stii de ce sa optezi pentru un scut de protectie pentru...

10 accesorii must-have pentru ATV-ul tău


Dacă te interesează să îmbunătățești experiența de riding în off road, poți monta cu ușurință o serie de accesorii pe vehiculul tău ATV / side by side. Am întocmit o scurtă lista ce cuprinde accesoriile esențiale de instalat pe ATV-uri, respectiv SXS.

1. Troliu

Troliul te poate scoate din cele mai neplăcute situații - la propriu. Imaginează-ți că rămâi blocat sau ai un prieten care a pățit ceva asemănător. Cu ajutorul unui troliu pentru ATV vei rezolva rapid problema. Cele mai performante sunt modelele de trolii Warn.

2. Cooler - există o largă diversitate de unități cooler pentru ATV pe piață. Caută-l pe cel potrivit luând în calcul mărimea și forma etc.

3. Echipament de protecție

Când te aventurezi pe trasee cu teren dificil, echipamentul de protecție este vital: cască, ochelari, mănuși, mască anti-praf, cizme ATV.

4. Cutie pentru depozitarea obiectelor mici (ceas, portofel, smartphone etc.) - te ajută să ții la distanță noroiul și apa de obiectele importante sau valoroase.

5. Pompă de aer 12 volți - chiar și cele mai rezistente cauciucuri pot suferi o pană. O pompă 12 volți ar trebui să asigure presiunea adecvată în anvelope.

6. Rack-uri, coșuri-bene sau cutii ATV - utile pentru depozitarea diverselor mărfuri, obiecte

7. Sistem stereo - pe piață se găsesc numeroase sisteme de calitate pentru ATV-uri care includ Bluetooth, conexiune wireless.

8. Provizii în caz de urgență - sunt folositoare atunci când vă aventurați pe trasee off road izolate. Nu uita să iei o trusă de prim ajutor. Poate fi util și un filtru de aer portabil în cazul în care vreți să beți apă dintr-un râu sau topiți gheață.

9. Lumini LED - farurile LED oferă mai multă luminozitate pentru a asigura vizibilitate pe timpul nopții. Totodată, sunt mai econome. O dată ce montezi lumini LED pe ATV-ul din garaj, nu va trebui să le schimbi prea curând.

10. Ancoră metalică pentru troliere, cui remorcare - aceste accesorii servesc pentru trolierea vehiculului atunci când nu există în preajmă copaci și nu ai altă varianta ajutătoare. Ancora se înfinge în pământ și de ea se fixează cârligul cablului de troliu. Utilă pentru troliere în zone mlăștinoase sau nisipoase.

Tag-uri

troliu, accesorii atv, warn,