Scroll to top

Stiri Recente

Ai auzit de oferta ATVRom de Black Friday? E de NERARAT de...

Pentru a face față temperaturilor scăzute trebuie să porți echipamentele adecvate...

Motociclete entry-level introduse de Kawasaki in 2019


Pentru sezonul 2019, producătorul de motociclete Kawasaki a completat seria Z cu modelul Z125, iar familia Ninja a primit un nou membru, modelul Ninja 125. Cu o capacitate mică de 125cc, acestea se adresează în special riderilor tineri la începutul carierei motociclistice.

Motocicleta de stradă Z125 și modelul sport Ninja 125 beneficiază de aceeași motorizare: motor pe injecție, 4 timpi, 125cc, 15cp, 4 valve DOHC, răcit cu lichid și vin echipate cu o cutie de viteze cu 6 trepte, sistem ABS, pornire electrică, cadru tubular de tip diamant din oțel, suspensie față cu furcă telescopică și suspensie spate Uni-Trak cu amortizor pe gaz cu preîncărcare reglabilă și instrumentație digitală. Ambele motociclete dispun de rezervor 11 litri.

Cele două noi adiții în gama 2019 mai au în comun faptul că sunt modele care pot fi conduse și cu permis categoria A1 sau A2.

Din punct de vedere estetic, Kawasaki Z125 ABS moștenește de la motocicletele mai mari filozofia de design Sugomi astfel încât de la prima privire veți remarca aspectul minimalist și look-ul agresiv, cu cadrul trellis expus. Este un model extrem de manevrabil prin prisma parametrilor de operare ai motorului, a sistemului de frânare completat de ABS pentru opriri sigure și controlate, dar și prin dimensiunile reduse (greutate de numai 146Kg).

În ceea ce privește motocicleta Ninja 125 ABS 2019, aceasta reprezintă o mostră de inginerie superioară Kawasaki, moștenind calitatea care a consacrat gama supersport.

Modelul poate fi un partener ideal pentru pilotare în zonele urbane și are motorul montat pe un cadru trellis în stil Ninja H2, iar caroseria sa zveltă are forme și culori preluate de la echipa de curse Kawasaki Racing Team.

Putem concluziona pe baza specificațiilor tehnice înalte că atât motocicleta sport street Z125, cât și Ninja 125 promit să aducă cea mai bună experiență de riding piloților începători în căutarea unui model entry-level la standarde de performanță.

Tag-uri

kawasaki z125, motociclete, kawasaki ninja 125,