Scroll to top

Stiri Recente

Pentru a face față temperaturilor scăzute trebuie să porți echipamentele adecvate...

Dacă te interesează să îmbunătățești experiența de riding în off road,...

Noul Django: atunci cand Peugeot conjuga trecutul cu viitorul


In ultimii anii, Peugeot a gasit intotdeauna o modalitate de a crea surprize placute. Acum, prin investitii in segmentul neo-retro,cu noul Peugeot Django reintra in istorie pentru a imbunatati proiectele sale de viitor.

Ca un simbol al libertatii si al elegantei franceze, noul Peugeot Django este inspirat din scuterul S55, creat in anul 1950.

Inspirat de trecutul sau, Django este un scuter care parca rescrie istoria, 60 de ani mai tarziu, dar cu multa fermitate moderna pe frontul de tehnologie.

Peugeot Django isi face iesirea la rampa cu un arsenal de motoare, de la 50 cc, in 2 timpi, si pana la 125 cc, respectiv 150 cc, in 4 timpi.

Din punct de vedere al sigurantei, Django foloseste SBC( Syncro Braking Control), un sistem de franare integrala ce distribuie efortul de franare simultan la roata din fata si spate si este disponibil ca echipament standard pe versiunile de 125 cc si 150 cc.

Sistemul de iluminare LED va fi folosit pentru luminile de semnalizare si pentru ansamblul de lumini spate, iar ecranul LCD va afisa temperatura ambientala, viteza reala. Ca orice scuter respectabil, Django va avea o priza de 12 V situata in torpedou, un carlig pentru geanta si spatiu de stocare sub sa.

 

Django va fi disponibil in 4 modele: Heritage, Sport, Evasion si Allure.