2024 Polaris XPEDITION side-by-side lineup

2024 Polaris XPEDITION side-by-side lineup

02.06.2023

Polaris XPEDITION, un jucator nou pe scena offroad-ului 

Pentru sezonul 2024, un nou lineup de vehicule side-by-side se alatura gamelor deja existente din portofoliul Polaris - RXZ XP, Ranger, General. Modelele Polaris XPEDITION XP si Polaris XPEDITION ADV sunt disponibile cu doua si 5 locuri si promit sa ofere o experienta 4x4 fara compromisuri. 

Adaptabil pentru orice aventura

Polaris XPEDITION este un vehicul 4x4 de teren foarte configurabil. Sunt disponibile multiple solutii inovatoare de depozitare, scaune rabatabile modulare si peste 100 de accesorii. 
Indiferent ca vrei sa campezi in mijlocul naturii, sa mergi la pescuit sau sa te plimbi cu caiacul, versatilitatea este cheia succesului. Polaris XPEDITION ofera capacitate de remorcare de 907 kg.

Confortabil la pilotarea pe distante lungi, indiferent de sezon

Cabina personalizabila ofera protectie in fata elementelor. Disponibil: control AC si incalzire. Suspensia cu amortizoare FOX Q3 contribuie la o plimbare lina. Ergonomia este centrata pe pilot. Riderul ramane conectat, beneficiind de navigatie GPS datorita dotarii cu RIDE COMMAND cu display touch integrat, 7-inch. Ca ingredient pentru distractie, pachetul este completat de sistemul exclusiv JBL Audio. 

Capabil sa infrunte obstacole neprevazute pe trasee off road dificile 

Polaris XPEDITION este construit sa lase in urma civilizatia si rutina pentru a patrunde in zone greu accesibile si putin vizitate. Provocarile celor mai dure medii naturale si ale terenurilor tehnice nu au nicio sansa sa faca acest SxS Polaris sa dea inapoi. 

  • Polaris XPEDITION este echipat cu un motor 114 CP ProStar 1000 Gen 2 si asigura autonomie ridicata de 300+ km (peste 200 mile).
  • Admisiile de aer montate mai sus ajuta la navigarea prin noroi si apa. 
  • Garda la sol 14”.
  • Troliu 2041 kg. 

Versiunea XPEDITION XP se diferentiaza de varianta XPEDITION ADV prin spatiul cargo deschis. Ambele sunt disponibile in configuratie cu 2 locuri sau cu 5 locuri si scaune spate pliabile. 

Pachete disponibile: Premium, Ultimate, NorthStar. 
Pachetul standard (Premium) include sistem audio JBL Stadium 2.0, amortizoare FOX, anvelope 30”, jante 15”, bumper pe fata si troliu integrat. 


SSV-urile Polaris XPEDITION se alatura gamei producatorului american, oferind versatilitate fara egal, confort si atribute tehnice la superlativ.

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO Thunder Racing Team, pe locul 5 la Raliul Dakar

Riderul CFMOTO THUNDER RACING TEAM, Antanas Kanopkinas si vehiculul CFORCE 1000 au obtinut pozitia a cincea in clasa QUAD.  Antanas Kanopkinas a reusit o performanta impresionanta la Raliul Dakar, securizand a 5-a pozitie la clasa QUAD. Cea mai...

Citeste mai mult