Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Yadea

Yadea C-line '19

Inmatriculabil fara TVA
1420 EUR

TVA inclus
1690 EUR

Cel mai celebru brand chinezesc de inovatori și producători ale e-vehicule pe două roți, Yadea, își fac apariția și în sezonul anului 2019 cu diverse modele de scutere electrice proiectate pentru a redefini designul vehiculelor de transport urban dar și pentru a aduce evoluția tehnologică cu un înainte. C-line este un scuter electric care beneficiază de cea mai mordenă tehnologie, designul său ridicându-se la același nivel, oferind astfel pilotului o experiență cu totul noua. Printre dotările sale principale se pot regăsi o mufă usb pentru încărcarea smartphone-ului, sistem de pornire electric prin apăsare de buton, un display digital luminos, stopuri cu design futurist ce combină perfect simtul estetic modern cu siguranța, mâner de sprijin pasager din aliaj de aluminiu, materia detașabilă, frâne eficiente dar foarte silențioase și un buton de parcare precum cel de pe mașini. Datorită vitezei constructivă de 45km/h scuterul poate fi condus cu carnet de categoria B, AM, A1, A2 și A. Dacă și dumneavoastră doriți să înlocuiți mașina cu un mijloc de transport mai practiv și distractiv și în același timp vreți să protejați mediul înconjurător atunci Yadea C-line este alegerea potrivită.

Caracteristici standard:

- motor 1200W
- baterie 48V 28 AH, detașabilă
- autonomie 60 de km
- frâne eficiente și silențioase
- greutate 80kg
- buton mod parcare
- display LCD
- faruri și stopuri pe lED
- priză usb
- pornire electricp prin buton

Caracteristici baterie:
- Yadea coopereaza cu LG si Panasonic si isi face bateriile in fabricile lor sub numele Yadea.
- Tipul de baterie este Lithium
- Timpul de incarcare este de 5-6 ore
- Durata de viata este de 800 de incarcari pentru cicluri totale de incarcare, adica daca o data se incarca 30%, ciclu total se considera atunci cand se incarca inca 70%
- Costul unei baterii este de 500 euro cu TVA inclus 

Scuter Yadea cu 2 ani garanție

Disponibil și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Taguri:

Motor : motor electric, baterie 48 v, 86 Ah, 4,2 kW/h
Sistem pornire : Electric
Inmatriculabil : Da
An : 2019
Culori : alb